Hej.

Har badat i 18 gradigt vatten i Kanan. J*vla härligt med Sommar !




SOoooooomar.

Man kan ju faktiskt säga att jag slutat skriva blogg men det känns som att jag vill ändå. Jag vill lixom skriva av mig ibland nånstans och då är ju blogg ett bra sätt. Eller hur ?

Sitter och lyssnar på Amandas papegoja Pelle som skriker som en fiskmås. Han är ju inte lite charmig ändå. Vi är vakt åt honom medans Amanda + familj är i Halmstad vilket jag är ganska avundsjuk på. JAg får väl njuta av Stockholms sommar ett tag till. 30 grader , sol och bad är ju inte fel. Ciao!

R.I.P king of pop! :'(

Hej,

King of pop har lämnat oss... Man tror knappt det e sant Micheal Jackson var lixom  en legend alla vet vem han är och det känns inte som att så kända personer kan dö...Men det kan vi alla, det känns konstigt som om  det vore nån i  ens egen familj. Även om han inte var världens bästa människa och vissa personner komenterar på andra bloggar att rätt åt honom han utnyttjade barn och sånt, men vi kan alla erkänna att man blir ganska ledsen inombords när man hör detta...

R.I.P M.J :( <3 KING OF POP






R.I.P

:O

Hallå!

Vart har alla tagit vägen inlägget nedan betyder inte att hela bloggen läggs ner utan att en av oss "skiter i att blogga" och den som skrivit inlägget byt till ditt namn på kategorier eller skriv vem det va som skrev inläggetså att man vet...!!!!!

Aja här sitter jag och gör ingentng har ganska tråkigt alla e borta över sommarn och jag sitter här hemma och degar framför tv/dator...OMG! klockan e fan halv åtta!!!! jag trodde den va 3 eller nått ser ni hur tråkigt jag har jag har typ sovit igenom hela dagen! 

Slänger in en låt för er att lyssna på =D


Tkr den e bra eller e den här versionen bättre??


Bry er inte om videorna...

ciao ciao<3

Och kom ihåg att fortsätta LÄSA  bloggen! ;D

bloggtorka

jag skiter i at blogga. istället slänger vi in en frågestund. Fråga vad ni vill. Och det går bra att vara anonym om man känner för det. Skriv bara till vem av oss du ställer frågan till eller om du kanske ställer den till alla oss. Skriv så många frågor ni vill till en av oss eller skriv en var till oss. Men alla opassande eller allt för privata frågor raderas direkt.


Ironi.

Jag älskar när det är så härligt med sommar, nu när man kan bada och sola dagarna långa.
Nu är det ju för sjutton regn och kallt. Bläblä-

I'm back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAY!

Hellooooooooo!

Tjoosan allihoppa nu e jag tbx! saknat mig?? haha jag kom hem för längesen men aah jag har vilat och sådär nu så aa...Jag och mamma ska kolla på en film snart pappa e ute med jobbet så de blir bara ja mamma och brorsaaan ikväll...Mysigt nu ropar mamma att jag ska komma och hjälpa henne med nånting så måste rusa, morgondagens planer är att bli riktigt sommar brun! XD

Hejdå peace out homes!<333

hej hej hej hej

hej alla barn. nu är jag hemma, ska snart packa upp sen packa ner för i morgon. ska till åland.


Hajsan.

Sitter och kollar datan lite. Gör inte så mycket just nu. Åt precis lite Svenska lantchips vilket var världans gott !
Tidigare idag satt jag och eve, brigita, emma och elin på en buss från örebro till Stockholm. Vi har ju som sagt varit på Claras landställe i 3 - 4 dar. Mysigt och roligt är väl dem rätta orden för det. Hörs nån annan gång !

Medelande fran Kroatien

Hej alla tjejorna<33 Och alla lasare :)  Det ar Linnea som skriver :)
 (det gar inte att skriva de dar tre bokstaverna, ni vet, jackligt irriterande(!)
Nu ar jag i Kroatien och har det toppenbra :D Det ar omkring 30 eller hogre grader i luften och omkring 24 eller hogre grader i vattnet. Loooove it!!!<3 Har hort att ni i Sverige har haft regn i nagra dagar nu, later inte kul!
Vattnet ar turkust och jatteklart och rent :) Ibland kan det bli lite for varmt men da ar det bara att hoppa i badet, jatteskont :)
Manga soliga och sommriga kramar till alla tjejorna: Brigita, Emma M, Emma L, Malin, Clara, Evelynne och Elin<33 saknar er alla<33 :)  Vi hors och ses nar jag kommit hem!!  :)

// Linnea (en solbrannd och lite ljusharigare linnea :)   )


Är jag smart eller är jag smart?

Jaa ni... Jag ska upp klockan 6 immoron bitti men här sitter jag fortfarande vi ddatan kl. 00:07 jusst nu. Kul att många tog mitt test =D Jag ska göra ett till nån mer gång ;D Bom Bom Bom Pow! haha nää jag skojja jag har as tråkigt och det är 9 minuter kvar på batteriet sen säger datan godnatt! haha! Men seriöst vad ska man skriva ska till örebro imorn med tjejerna<33 baaaaaaajs! skulle kunna skriva en berättelse men hinner inte klart på som nu e 7 inte nio minuter dum som jag är och lat orkar jag inte hämta laddaren xD eller jo vänta jag ska göra det sen ska jag skriva en berättelse =D

bajs bajs sålänge<33

Okej back men min dumma bajsdator passade på att stängas av iaf. men aja...

Okej klockan är tjugo över tolv så ni får vänta på min berättelse för jag måsste gå å lägga mig godnattis fnattis!

btw. ska jag skriva en överhuvudtaget?


Okej okej I got a little carried away, xD okej vem tycker bilden e rolig??

Mitt sista inlägg på fyra veckor

hej allihopa :) Förs kan jag medela att Linnea har det bra nere i kroatien , dom har typ bra väder och så är dom på nån ö som började på B.....

Sen kan jag ju berätta vad jag har gjort de senaste dagarna; Igår var jag på Nathalies skolavsluning. Sen åkte vi till donken o åt hamburgare och glass :)Därefter gick vi till IKEA och kollade lite coh jag köpte tablerone till mamma och pappa i sommar present. Men om ni tror att vi åkte hem sen så har ni fel. Innan vi gick från IKEA åkte vi på sånna där vagnar, som man ska lägga varor på, genom hela IKEA i nån timme.Sen åkte vi till Barkaby men årkade inte vänta på bussen så vi hoppade på först bäästa tåg. När vi kom till Sumpan gick vi av och bytte till blå linjen. Vi gick av vid Västra skogen och tog en fika, sen väntade vi i tio minuter på bussen som gick till Karlberg. På vägen dit hann vi vinka till mamma på karolinska. När vi kom till Krlberg åkte vi hem :) Resan hem tog typ mer än en timme mer än vad den brukar göra, undrar vrf??...
 
Idag var jag och Sofia inne på Birthday.se och sökte på lite namn. Vi hittade personer som hette:

Bamse, Bulle, Bully, Bulli, Mulle, Malle(!), Fräs, Mule, Sura, Puff, Nalle Björn, Pang, Rulle, Trulls, Bula och massa annat

Test till er läsare =D

Tjena alla läsare här ett test till er på 4 frågor =D

VEM I VÄNNER ÄR DU?

1. Du slutar skolan extra tidigt en dag och har ingenting att hitta på så vad gör du?

a)
Shoppar loss!

b) går hem och läser en bok

c) springer hem och städar hela huset

d) Går till parken och ser om det finns några tjejer/killar att stöta på

e) går hem och utövar olika voodoo konster

f) Går hem och tittar på tv eller spelar tv-spel etc.

2. Ligger iran i afrika?

a)
gör det säkert, vad spelar det för roll...

b) Nej det gör det inte, det ligger i asien...

c) Nej...

d) Vadå iran, i afrika ligger afrika daah!

e) Nej det gör det väll inte, eller?

f) Nej lgger nte det i asien?

3. Tror du på spöken och andar och sånt?

a)
Nej själklart inte!

b) Det är inget som är bevisat att det inte finns men jag har svrt att tro på sånnt...

c) vet inte...

d) Jaa dom e fett läskiga :o

e) Ja det är klart det finns andar och om man vill kan man se dom!

f) Njae eller litegrann...

4. ditt drömjobb?

a)
Nånting inom mode och kläder!

b) Historiska saker eller arkiolog eller nått åt det hållet!
 
c)
Kock!

d) Skådespeleri!

e) Något galet kul eller nånting relaterat till det övernaturliga!

f) Ingen aning...

RESULTAT:

Flest A :  DU ÄR: Rathel Green!

Flest B:  DU ÄR: Ross Geller!

Flest C:  DU ÄR: Monica Geller!

Flest D:  DU ÄR: Joey Tribbiani!

Flest E:  DU ÄR: Phoebe Buffay!

Flest F:  DU ÄR: Chandler Bing!

Nå vem blev du? Kommentera!!! ;D

P.s själv blev jag chandler ;D haha..

svar: =D

KAJSAHERSELF om Där ser ni =D:
supercoolt att ni är åtta personer som bloggar!
måste bara fråga, hur får ni ihop det? är det inte rörig med alla? jag har en annan blogg med två andra tjejer, jag tycker det är lite smårörigt ibland!

13 Juni, 19:32

Svar: bra fråga hehe ;)

jag tycker inte att det är svårt vi pratar med varran om tex design och när man får ändra den och sådär det man måsste ha är ju regler tex. att man måsste fråga innan man eller om man vill ändra design, sen så får man bara ta bort sina egna inlägg och sådär. Om man pratar me varran så blir det bra ;) jälvklart blir det lite rörigt ibland men det e bara att gå in och ändra men vi har ju också alla våra egna kategorier så aa så man vet vem so skrivit inlägget =D

Kul att du tittade in fortsätt så haha ;D(asså fortsätt läsa vår blogg ;p)

Där ser ni =D

ada om PACKA PACKA PACKA!...MACKA :p:
fin blogg :) vad har du gjort idag ?
13 Juni, 18:17 
Elin om PACKA PACKA PACKA!...MACKA :p:
Åhh, jag vill ha the sims 3
13 Juni, 18:17 
johanna om PACKA PACKA PACKA!...MACKA :p:
hihi, hej hur är det med er ? :)

tycker det är lite häftigt att ni är åtta stycken! :D
13 Juni, 18:15


Svar:

1, Inget packat haha ;)

2. Jag  kan förstå det men sims 2 e bättre tkr jag :)

3. det är bra tack :)

Åh vad kul jag fixxa 3 nya läsare hoppas ni stannar =D

PACKA PACKA PACKA!...MACKA :p

Hej! försök förstå detta inlägg så gott det går jag har lite  tråkigt så jag ska skriva varje ord 3 gånger plus efter det tredje ordet ska jag skriva ett ord som rimmar på ordet innan kul va? hahha ellerinte men som sagt jag har sjukt tråkigt!


Okej okej okej(Åhej) nu nu nu(du) kör kör kör(dör) vi vi vi(ni) jag jag jag(dag) ska ska ska(bra) egentligen egentligen egentligen(nedhämtningen) packa packa packa(macka) men men men(den) så så så(få) lat lat lat(fat) som som som(dom) jag jag jag(drag) är är är(kär) satte satte satte(knatte) ja ja ja(ha) mig mig mig(dig) framför framför framför(nedanför) datan datan datan(hatarn) aja aja aja(maja) det det det(fet) här  här här(där) var var var(har) jobbigt jobbigt jobiggt(snobbigt)

ciao ciao cioa(mjau) xP


Men okej här kommer ett normalt inlägg iaf.

jag ska som sagt packa och duscha sen hjälpa mamma lite med hushållsarbete vilket ska bli väldigt roligt(ironi) sen kan jag ta det lungt och titta på min nya sesong DH som jag fick av mammsen<3 jag va uppe till 5 på morgonen idag eller innat eller vad man ska säga och tittade på DH men det finns 3 skivor till som vill bli sedda ;P

Jag fick  också sims 3 av pappa igår yay!<3 Men allt känns så  ovant och annurlunda från sims 2, men när jag vänjer mig så blir det nog bra och kul att spela, men jag har märkt att man blir så inne i sims spelandet vips så har man suttit och spelat det i 2 timmar och det känns som 2 minnuter...men ett jäkla bra spel e det ändå =D

aja ska sticka och packa macka klart nu här kmr lite sims 3 bilder =D




sims3sw1.png

the_sims3_cover1jpg.jpg image by dirtyhen2002



Nån mer som har sims 3? Och isåfall vilket e bättre 2 eller 3?

OMG

NI KAN INTE GISSA VAD JAG RÅKADE GÖRA IGÅR?! Jo, jag tvättade nämligen min mobil i tvättmaskinen..... MEn, den funkar!! Är man bäst eller bäst?!¨WIHOOOOOOO!


SVAR TILL NATHALIE:

Svar till NATHALIE som frågade om någon har bdb: Jag (clara) har bdb och heter "Clarahugosson" om någon vill "adda" :D:D

Hemma hos Alva

Hejsan:) nu sitter jag hemma hos alva, vi ska se på film och vi käkar kyklingrulle från Orion. Mumma! Vi var nere i stallet men tog in hästarna när det började spöregna...-.- Så vi har ej ridit än, Men det ska vi snart:D:D:D<3

felfelfeeeeeeeeeel


jag har suttit och tittat på detta program men jag måste bara säga att jag stör mig så otrolig på killen i mitten med röd tröja..Han är iksom så perfekt och snäll och så klart ska han vara superhjälte....................... så, nu känner jag att jag kan fortsätta med mitt liv.:)

Herrgårdstårta

Jepp, en sådan bakar vi just nu till mamma som fyller år idag:D Och ni trogna läsare som följt mig från min gamla blogg vet om att något alltid går fel när jag vågar mig på köket. Denna gång har det inte skett några större missöden utan  smärre mindre sånna som att jag råkade tappa vispen på golvet och kastade en massa smet. Jag har också kladdat ner hela bänken och så råkade jag ha sönder en väldigt dyr kaffekopp också:P Och så skullle jag visa Alice att jag kunde få en femtioring att passa i gluggen mellan mina framtänder. Tyvär så har mina framtåänder, på något mystiskt vis ökat gluggen så att femtioöringen stannade inte kvar i gluggen utan den ramla ner i smeten. Så när jag hade fiskat upp den  så var ju mina händer lagom fräsha. För jag andvände ofc händerna till att plocka upp den... nu håller vi på att vispa marräng men smetjäveln stelnar ju aldrig... Vi får ta till oanade medel, mohahahhaha, see yah


En sådan ska det bli. Men det liknar hittills allt utom denna. Bajskotte också
................

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr

BAJS VILKET SÄMST SLUT PÅ GREYS ANATOMY!!!!!

Linnea





haha, de va ju nästan kul ^^

Pissväder.

Japp, först rikitga dagen på sommarlovet och det är riktigt dåligt väder. Grönan igår va askul :D Vi var där från 12 till ca. 20.45. Jetline och Extreme va det roligaste och även den första gången. NU ska jag bara fortsätta njuta av mitt sommarlov och ´nästan aldrig skriva blogg mer. WOHO!

26.

nu e de 26 dagar tills ja drar till bästa sofie på ridläger! . kmr äga! (L)

ridlägret förra året <3 en lycka !

Min och alice humor

vi står i trappan och hoppeglider ner med fötterna.

Alice: men jag har inga strumpor..
Jag: Nä men det gör ont under fötterna ändå ju!
Alice: Men jag menade att jag inte glider lika bra då..
Jag: nähe, hahahahahhahahaahha

Hahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

misemusema

Nu ska jag och syster titta på film!! Ha ett underbart sommarlov alla! pussar

111 =]

Bloggen har nu 111 inlägg =]

Kanske inte så  jätte intressant men men...

Haha Skolavslutning imorn yay! Men nu ska jag sova(A)

cu<33


Grönan imorrrn !!

Efter skolavslutningen drar vi till Grönan. WOHO!


hahha.

Elefanten till kamelen:
- Varför har du pattarna på ryggen?
- Jävligt dum fråga från den som har sin snopp mitt i fejset


CLaraaaaaaaaaas back in da house yaaaaao!

Hejsan alla mina claralovers! Nu är jag tillbaka från krävande(a' moilbloggning och en lång helg på landet! Men askul har vi haft. När Alice och jag tog en promenad i naturreservatet på kvällen så hittade vi slaggstenar, och sen när alice satt och pillade upp en sten ur marken kom det en kossa och hennes kalv gående bakom alice rygg. Jag som satt vände mot alice ansikte hoppade tre meter i luften när jag såg kossan en meter ifrån hennes rygg. Hihi, jag flippade lite och trodde att kossan skule döda mig och sprang som en galning ut på vägen. Men alice var helt lungn och började klappa kossan och kalven. Sen vågade jag mig in i reservatet igen och då var det inte så läskit alls. Hihi, sen var vi lite fyndiga, vi döpte kalven till Kalvin Klein och kossan till Filippa Ko. HIhihihihihhiihhih, men nu har vi insläpp så jag måste rusha till stallet. mer uppdat. senare, PUSSHEJDÅ<3


Dagens fråga.

Vad ska min kattunge heta? (vi ska köpa hona)

ser fram emot ert svar =]

Ja vene.

ja vene om ja har sån himmla lust att blogga , pallar inte kanske gör de mer under sommarn när man inte har något att göra.... idag har ja iaf varit på min lilla kusins dop , lillen , reedan så stor :p  aja nu ska ja kolla lite mer på matchen :D

ska ja köpa dom ? är lite osäker :/





a joke losers

mobilbloggning

hello alla mina små homies!! här sitter jag på landet med en kexchoklad i handen ovh mobilbloggar med pappas mobil... detta blir rätt dyrt för hans jobb men det gör inget, hihi:p pappa värkar inte bry sig. han är på mycket bra humör, så länge han får se EM kval matchen är han nöjd:) idag har mamms och jag vart med om mycket spännande hihihihihi... bl.a har vi sett två lamm nästan födas, de var knappt en halvtimma när vi kom förbi fårhagen och Harry skällde ut dem :/ men nu måste jag sticka! vi syns , pusshej<3 juste, min lille Alvis tävlar SM imorn:) vi sticker alltså till Strömsholm imorn:)

Jag vaknade klockan 11 idag.

Känner nu att jag längtar som fan till skolavslutningen och till hela sommarlovet som kommer bli GRYMT ! Då vaknar man ju vid 11 typ varje dag. Eller jag gör det ibland..
Nationaldag idag också. Jag tror att amanda ska sjunga vid Hässelbyslott eller nått. Antar att jag ska dra dit. Vet egentligen inte rikigt vad som händer idag (?) HAHAHA.



Amanda i K5

ojj...

blev nått fel men försök fatta orkar inte redigera...

Sanningen :O

UTSEENDE [x] Jag är kortare än 160cm. [x] Ibland tycker jag att jag är ful. [ ] Jag har många ärr. [/] Jag blir lätt brun. [ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. [x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. [ ] Jag har en tatuering/ar [ ] Jag är osäker över mitt utseende. [ ] Jag har haft/har tandställning. [ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. [x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg. [x] Jag har mer än två piercingar. [ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. [ ] Jag har fräknar. FAMILJ [ ] Jag har svurit åt mina föräldrar. [ ] Jag har rymt hemifrån. [ ] Jag har blivit utslängd hemifrån. [x] Mina biologiska föräldrar är ihop. [ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal. [x] Jag vill ha barn nån dag. [ ] Jag har barn. [ ] Jag har mist ett barn. SKOLA/JOBB [x] Jag studerar. [ ] Jag jobbar [ ] Jag har somnat i skolan/på jobbet. [x] Jag gör nästan alltid mina läxor. [x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. [ ] Jag underkändes (eller avbröt) mer än en kurs i fjol. [ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. [ ] Jag har fått sparken. SKAMLIGHETER [ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. [ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer. [x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. [x] Jag har gråtit av skratt. [ ] Jag har limmat fast min hand i något. [ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. [x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. HÄLSA [ ] Mina tonciller har tagits bort. [ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän. [ ] Mina visdomständer har tagits bort. [ ] Jag har genomgått en allvarlig operation. [x] Jag har haft vattkoppor. [ ] Jag har haft/har astma. ERFARENHETER [x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. [x] Jag har sett en fallande stjärna. [x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. [ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. [ ] Jag har sparkat en kille mellan benen. [ ] Jag har varit i ett casino. [ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. [ ] Jag har gått "skinny dipping". [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens. [ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. [ ] Jag har krockat en moppe. [x] Jag har medverkat i ett skådespel. [x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. [ ] Jag har sett norrskenet. [ ] Jag har suttit på ett tak på natten.. [x] Jag har åkt taxi. [x] Jag har ätit sushi. [ ] Jag har åkt snowboard. FÖRHÅLLANDEN [/] Jag är singel.- vet inte vi har inte offeciellt gjort slut men... [ ] Jag är i ett förhållande. [ ] Jag är förlovad. [ ] Jag är gift. [ ] Jag har varit på en blind date. [x] Jag saknar någon just nu. [ ] Jag är rädd för att bli övergiven. [ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande. [ ] Jag har skiljt mig. [x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. [x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit. SEXUALITET [ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön. [ ] Jag har varit förtjust i en lärare. [ ] Jag har blivit kysst i regnet. [x] Jag har kramat en till mig helt okänd person. [ ] Jag har kysst en till mig helt okänd preson. ÄRLIGHET [x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. [ ] Jag har smugit ut utan lov. [x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. [x] Jag har en hemlighet som ingen vet. [x] Jag har fuskat i ett spel. [x] Jag har struntat i ett prov. DÅLIGA TIDER [ ] Jag kan inte svälja piller. [ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression. [ ] Jag tar mediciner mot depression. [ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. [x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. - försökte stuka foten och luckades en gång i fyran... [x] Jag har vaknat gråtande. DÖDEN [x] Jag är rädd för att dö. [x] Jag hatar begravningar. [ ] Jag har sett någon dö. [x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

Jag är såååå snäll!!

Om ni kollar på bild nr.32 i inlägget nedan som är skrivet av Emma L så ser ni en skylltdocka med en ballong i handen. Innan hon fick ballongen hade hon arabies. Men eftersom att jag var så snäll och gav henne min ballong så mår hon bra igen nu :) kan man vara snällare?? kram på dig Lurvas!!

5 juni 09 !





Var i Stan idag med Eve, Emma, Lnnea, Brigita och Malin.
Bilderna säger allt..

hej :)

Jo, mitt namn är hemligt..
jag har hackat eran blogg! mohahahahha
jag är inte farlig och jag kommer inte skriva fler inlägg.
nu ska jag hacka eran kompis blogg!
men först ska jag rensa ogräs i min trädgård :)

Puss :*

Mermeid konversation


Sista dagen.

Jaa, idag var det skoldagen av sjuan, på måndag är det städdag och  sen är det skolavslutning.
Jag kommer facktist sakna våran klass, åttans klass är ju bättre men det är nått som man kommer sakna... :(
Men en positiv sak är att vi kan hälsa bildläraren hejdå!!!! Jag e stolt för det sista jag sa till honom var dummhuvud vilket han är också hahaha! XD

Aja idag har jag varit hemma sen följde jag med emma till åkermyntan och  där träffade  vi andra  emma(emmal) =D så snackade vi lite, sen  åkte jag och emmam ner till skolan för att spionera på niornas bal men det gick inte så bra för vi såg ingenting typ, bara en tjock lärare(kalle) xD Så vi åkte hem och sen gick jag hem till mig och aa...det var väll det.

Hörs imorn, då vi ska till stan det  ska bli kul =D)))  < dubbelhaka  xD

ciao<33

P.s jag missade simpsons och family guy, och det är ert fel! hahaahaha neej då jag sköjja ciao mjau...

OMG!

älskar dom hära bilderna tkr han e så himmla skicklig!

Juni... Här kommer jag!

Visst är det skönt med juni? REGN,REGN och åter igen REGN! Men man får väl hoppas att det inte blir lika mycket nederbörd(haha:D) imorgon för då ska jag på min kusins studenten medans de andra ska till stan...
trots det så bor de i Enköping. Och om två år är det väl dags igen? :D

Men vad ska jag skriva mer? Jag har faktiskt ingen aning men ha en jättebra kväll nu!...:D Jag ska iallafall gå och titta på TV nu! :D

En juniblomma....(eller?)
//Elin

UNderbara sommar-.-

Det är väl inte bara jag som har lagt märke till det underbara sommarvädret ute? Jag kan bara säga en sak, Jag HATAR regn. Fast det kan vara rätt mysigt ibland också. Ja, imorn har vi ledigt, det behövs! Synd bara att jag inte kan följa med tjejorna till stan imorn. Ska ju på kusinens student. Fast det ska bli rätt kul ändå, att träffa min kusin alltså. Saknar henne. ja, inte för att vi har mycket kontakt nu men när vi var små hade vi det. Har vart i stallet och fixade allt. Men rida ska vi göra sen när mamma kommer och regnet har lagt sig lite.

Ja, och så hade vi sista ektionen med 7a idag. Vet inte riktigt hur det känns. Men det ska bli skönt att lämna sjuan nu, känns som vi är redo att ta oss upp en steg nu, vissa iaf. :P

hejsansvejsan

heloo

Hej på dig! Snart ska jag ta en liten jogging runda med Emma och Brigita. (kanske Linnea)  Det ska bli roligt med lite hårdträning! :D
Men jag längtar så himla mycket till söndag!!:D Av två anledningar! haha! :)
Jaja, jag har väl inget mer att säga förutom att det är SOMMARLOV om 5 dagar! och vi är ju endå lediga nästan alla dagarna! :)

Soldengång i Spaninen! :D
//Elin

7a - Hejdå

Japp, sista skoldagen var det idag också. Kommer verkligen sakna 7an även fast jag tror åttan säkert kommer bli ännu roligare. Alla 8 kommer ju då gå i samma klass. WOHO!

Slutade typ 40 min tidigare och imorrn är vi lediga. Stan med några av de andra blir det och jag hoppas jag hittar nått på Topshop.

Har inte sett några student flak eller vad man ska kalla det. Är inte det idag ?
Förresten så kanske det beror på att jag inte rört mig mer än vägen till skolan och hem från skolan. Vill ut men det regnar ju som sjutton. Ikväll kanske det klarnar upp.

Efter skolan var Clara och Eve här. Vi gjorde kladdkaka som blev varm chokladsmet vilket är sjukt gott, så det gjorde inget. När dem skulle hem smsade jag MAlin och hon kom hit. Nu har hon gått hem. Ciao!








Några bilder från sjuan när jag bara går med Eve, Clara och Malin. De andra träffade jag mer på rasterna. Jaja. 8an HERE WE COME, eller Sommarlov HERE WE COME !

raaaawwr!

HET?! Mycket!


vaknat på fel sida? ;o


klart att vi har men seriöst ? är det inte lite barnsligt? :/

HEj

jaaaaa, har egentligen inget specielt att skriva om men jag kan ju berätta att pappa sitter och spelar gitar OCH SJUNGER. Det låter ju bra... hehe...

Imorrn hånder något fruktansväääärt, vi har bild!!! Seriöst, bildlärare ser ut som en anka och pratar som en J*Vla kamel. Menmen.... För er soom undrar så har jag ätit pankakor idag, med maaaaassaaa socker oo sylt ") kul va??
Här kommer en bild på mig när jag badar. (Rovinj, Kroatien)

hehe, man ser inte så mkt ... men jag kommer ihåg att det var vääldigt skönt att bada


Blomstertid!

omg ! skit tråkigt men kul för att de e så tråkigt ! :D :D

seriöst!

hallå tjejer nu Får ni skärpa er BYT KATEGORI TILL ERAT EGET NAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH OM DET ÄR SVÅRT ATT KOMMA IHÅG SÅ TA INTE BORT KATEGORIN BREAKS SOM JAG LA TILL FÖR ATT OM NÅGON GLÖMMER SÅ STÅR DET IAF INTE PÅ MITT NAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TACK TACK <33

sånna här rubriker är svåra.


sanna bråding goes britney speras


asso ärligt så tykr ja de e ganska bra. lyssna hur bra hon kan texten !

Jag har klippt mig idag.



Näst sista riktiga skoldag var det idag. ASKÖNT!

Picture.


älskar dej<3

I will always love you.



f I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

And I...
Will always
Love you, oohh
Will always
Love you
You
My darling you

Bittersweet
Memories
That is all I'm taking with me
So good-bye
Please don't cry
We both know I'm not what you
You need

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
You

I hope
life treats you kind
And I hope
you have all you've dreamed of
And I wish you joy
and happiness
But above all this
I wish you love

And I...
Will always love you
I...
Will always love you
[Repeat]

I, I will always love
You....
You
Darling I love you
I'll always
I'll always
Love
You..
Oooh
Ooohhh

ekosystem...

hejhej! sitter fastklistrad här framför datan...igen:)

Men idag så kom jag iallafall hem halv sex ifrån skolan:S undrar du varför? jo, för att linnea och jag skulle göra klart vårat ekosystem...hehe. Nu är det klart iallafall. jag blev väldigt nöjd kan man väl säga..:)

har inget mer att säga eller jo, jag kanske ska äta jordgubbar ikväll!:)

ha en bra dag!:)


brigita elin emma linnea

tjaa, nu sitter vi i skolan och gör klart vårat ekosystem, boring. lärare har sagt att vi ska gå men vi måste göra klart allt, vi har redovisning i morgon... hej dåååååååå

Pannkakor

Hejsan:) Clarsen här!´:D Ska laga pannkakor, mmmmmmmmmmmmm, men, jag vet inte hur man gör såjag tänker improvisera lite:) Får väl se hur det går... Och juste, våran bildlärare är heeelt koko. Dum. I huvet.  hihi, puss å hej!

P.S vet ní? Jsg kom på att vi bara har 1 riktig skoldag kvar :D:D:DD:D:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alltså imorn, för på fredag har vi ledigt och på måndag är det städning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

En hälsning från vårtan och poppy (malin och jag)

I skolan.

Hejsan hoppsan! Sitter här i bibblan med den sura bibliotikarien bredvid som "tvingar" oss att bara hålla på med skolarbete. Men det gör vi inte^^. Nu har vi engelska och det är bååååååring!! Pusshejleverpastejj!!!!!<3

3Juni.

goddag alla trogna blogg läsare :)
nu e ja på väg till skolan snart :´) ska väl  gå snart . emma brukar vara SEG .... näää , skojja bara:p
ska väl kolla lite på vakna me the voice, ungefär va ja brukar göra på morgon kvisten -.-
men aja ni får hadé så bra i dag <3

Lunch.

nu sitter vi i skolan. har precis ätit god pasta me köttfärsås....
gott :D aja skriver mer sen <3

Godmorgon.

Slänger in ett lite snabbt inlägg nu på morgonen. Råkade visst gå upp likte för tidift, men vad gör det egentligen ?
Börjar skolan vid åtta och då har vi idrott. Jag undrar vad vi ska göra idag. Sista idrottslektionen i 7an. WOHO !

Senare idag ska jag iväg till KIsta och klippa mig. Länge sen sist, ja menar det var typ 4 månader sen jag klippte mig. Aja, bara dem inte tar för mycket. Brukar oftaste bli nöjd där men nu när mitt hår är så slitet så vet jag ju inte. Aja, det problemet löser vi senare..

??

På statistiken är det ju både en röd och en blå linje, kan någon förklara vad den röda visar!!! Lite efter....")

Kul att Linnea har skrivit!!! Go'natt och sov gott!!!

Vilken?



Hjärta....

Evelynne


p.s

Glöm inte DH ikväll!



Japp glöm inte det =D

Tjena mittbena, idag är det tisdag minnsan!

Hellojssan!

Kom precis hem från Emmal! Det var jätte kul hemma hos henne vi körde vinken i mörker och sen så flummade vi lite och tittade i gammla skolkataloger kul och se alla när dom var små xD. Sen så ritade vi lite...eller jag ritade och snacka sen gick jag hem... Nu ska jag äta typ, har inte gjort det änn :P Kul att det är så många besökare och ja vi vet vi tjatar om det jätte mkt hahaha!

aja hörs en annan gång!

borde vi ha en frågestund nån gång?
vad säger ni tjejer?
och vad säger ni läsare??? =D

ciao<33

Ugly Betty.

yeeeeeeeees!!!!!!!
nu är de Ugly Betty ! o vet ni va efter de e de desperate housewives!
guuu de e så sjuk spännande nu ! ")

dresscode 2 juni-09:
tröjja: gina
jeanstights:gina
linne (under):gina
sjal:indiska


VI tjatar !


Jaa det gör vi men det är bara eftersom att vi tyicker det är så himla roligt att folk kollar in vår blogg ! Fortsätt med det :D
Sitter med Brigita och Elin här. Vi gör inte så mycket just nu. Nätshoppar, eller inte.

Hemma från Ems.

Haha, det var skitkul ju! Eftersom det inte blev något drottningholm ( tacka gud) pga av vädret gick jag ehm till Emma ist. Elin, Brigita och Evelynne var redan där! Vi sprang runt lite i mörkret och lekte lite (a) Sen satt vi och snacka lite i Emmas rum och sen tittade vi igenom gamla skolkataloger. Asså fyfan vad kul man kan ha! Vi garvade i typ två timmar åt alla!!
OCh vet ni vad?

Besökarna har stiit till en sisådär 79 st , KEEP UP THE GOOD WORK!! Vi är fan bäst, en vecka och långt över hundra besökare!!!! WE LOVE!! hoppas ni gillar våran blogg, om det är något ni vill att vi ska förböttra är det bara att kommentera!!!!



Vi är såååå bra...

För ungefär två minuter sedan var det 48 personer som hade läst bloggen, men nån minut senare var det 55. Det är skit bra!!! I alla fall för mig ")

fatta!

omg! från 4 besökare till 108 på en vecka ! omg! vi e bäst asso

Tja !

Här sitter jag i Eves knä, och kommenterar bloggar. Mer besökare vill vi ju ha !
Igår var det tydligen 108 besökare, WOHO för oss alltså! ¨
Ikväll blir det avgång till Drottninghilm där vi ska stå inför föräldrar och snacka om Vattenparterren. Regn är det ju cokså så det blir ju bara ännu roligare. Eller inte. Ciao!


Tjooobreeee

OK, nu tänkte jag undersöka vilka det är som läser vår blogg. Såååå snäääälla!! skicka en kommentar nu!!! det vore verkligen aaaas schyst...

Drottningholm #2

Nu var det dags igen då. Älskar drottningholm. Naat. Och gissa vad? Det regnar, nej, det ÖSER ner!  Vi kommer ju fanimej drunkna innan vi hinner till fontänen kronan. Haha, nog med klagan nu. Jag ska ut med harry barry, Humla har redan vart ute, den lilla ätrhjärnan sprang upp för trappen imorse men hon kan inte komma ner själv så hon har vart där hela dan-.-  hejsansvejsan

 
En bild på dicken var det ända jag hade på denna dator:P

Hos Ems.

hejehj . eve här ! är hos emma nu ska till drottningholm senare :] blir nog ganska tråkigt eftersom de "typ" spåregnar! nooooo!!! elr rättare sagt YES! men ja vene om ja tycker de e så himla bra eftersom ja inte vet om vi kommer få kompledigt på fredag . o ja vene om vi ska till grönan elr inte..... aja vii får väl se (ni lär ju märka de här). ja o emma ska snacka om vattenparterren . lite intressant iaf.! tjootjoo , va ska man säga? asso ja har verkligen problem me att skriva långt , vet aldrig va ja ska skriva , nån som har ett förslag ?! ja f*n ingen aning! shitthesame. nu ska ja "leka" me emma lite när hon pratat klar i telefon o bajsat elr va hon nu ska göra -.- ;)


BESÖKSREKORD

Välkommna ni 100 stycken som hittade hit igår för första gången!!


Nu ska ja läsa lite ...


Skit bra verkligen ett boktips! LÄS! kramkram o gonatt för i dag:b

HAHA!


bäst?! Svar: jepp!

Bättre?

tjejor?

man ser inte hela men båda sidorna ser likadana ut fast utan text på den anndra....

bättre?


Allmänna badet i 2 timmar.

Japp där var jag med EVe och Malin, men sen gick Malin och vi andra stannade kvar. Lite färg har man väl ändå fått, vilket jag verkligen hoppades på. Ska nog ta en dusch snart för att få bort all solkräm. Mat blir det senare. WOHO bara 1 vecka kvar nu tills man är helt fri!


BAD!

idag tog ja mitt första dopp! kallt, men skönt för när man har solat ett tag vill man bara ta enn dopp , fortfort....
aja , ja, emma o malin drog ner till allmäna(gillar bäst att vara där+att de e nära hem) fast malin skulle iväg vi kvart i fyra nån piano uppvisning ") iaf så sitter ja här o  plågas av min sol bränna! :(  men blir man brun så kan ja nog stå ut ;)
vaa mer ska ja säga?! hummmm......... fiskpinnar till midda  :P juste imorrn e de ännu en kväll på drottninghjolm -.- ska snacka o berätta saker för föreldrarna ! noooo ;o men innan drar väl vi ner till stranden elr nått kanske sätter oss på emmas balkong  o läser lite , vem vet?
aja

RSS 2.0