OMG!!! Här kommer...

... ännu ett rekord!!! kan ni gissa hur många inlägg vi har skrivit idag??? (Jag antar det, för ni läser ju bloggen dygnet runt, eller har jag fel??) Vi har skriit hela 16 stycken inlägg!!!! det är ju makalöst!! jahaa milda mathlida säger jag bara. OOO herrre min gud. ooo milda scharader( hehe, vet inte riktigt hur det stavas)... NU mina vänner får jag lov att önska er god natt... Gonatt!!!

REKORD

Idag har det blivit rekord i läsare för oss!!! NU antar jag att ni undrar hur många det är, eller? Och det kommer ni få veta i nästa veckas avsnitt av (??)..... kramkram

kläder?

va ska man ha för kläder i morrn !? ja har ingen aning ! hjälp!!??!??!?!

från ridlägret 2008

31 maj.

Japp, då var man äntligen hemma efter en jädrns lång dag. Sov hos Emma inatt och sedan åkte jag, Emma, Linnea och Elin till Allmänna badet. Solade och badade för andra gången. 16 grader i vattnet och ca. 30 grader i luften. Underbar sommar alltså. Eftersom att det är MOrsdag idag så har vi haft picknick i Rålis, med familj och lite av släkten. Jaaa, skönt väder idag !!!

PS. Nästan 1 vecka kvar till Skolavslutningen :D

Sommar sommar sommaaaaaaaaaaar

En sån häääääärlig dag vaah? Hela eftermiddagen har jag farit runt i trädgården och fixat och donat. hihi, jag har faktiskt soolat också, och gissa vad? En sensation har skett, jag har fått en minimal bikinilinje:D:D:D:D Men jag är fortfarande sur på  päronen. Jag förklarade min teori för dem men de skakade bara p huvudet och sa att jag var lite koko. Otroligt obildade föräldrar man har alltså. Pussochej


copyright breaks.blogg.se


Google gill min mamma!!

kolla vad jag fixade på google:



min pappa har kontakter( för er osmarta, han  känner alla som jobbar på google...)

Idag har VÄRLDENS BÄSTA badat!!!!

Jupps se de har hon minnsan.

Först sprang jag minimaran, hahahahha!!! Kanske mest för tröjans skull. Trots det  så kom jag på 34 plats, Nathalie kom på 36 (av 37 st) för det var nån bajskorv som var tvungen att klämma sig igenom vårt fina vänskapsband. Men är man dum i huvet så är man. Hursom helst kan man inte haka upp sig på sånt så vi åkte hem med våra juvliga tröjjor ( det var minst 132 grader i bilen) men när vi kom hem bjöd Nathalies snälla och underbara broder på glass.. En glass räcker inte länge så vi åkte till Riddersvik och badade. underbart!!! me det var bara jag som badade... för jag är bäst //Malin (noooot //Nathalie). Vi ska äta men nån gubbjävel till byggare pruttar sönder vårt hus. ( han kanske är arbetslös och tar sönder vårt hus för att kunna bygga upp det. Snacka lågkonjuktur). Jag har inte solat så jag är brun som en fiskmås= vit det känns ju sådär... men nu ska vi leva livet och inte haka upp oss på små saker. Hoppas att alla mammor på denna fyrkantiga jord har haft en alldeles underbar morsdag på slottet.. nu ska vi äta kycklingfläskskumpa med målarfärg som den fattiga bygggubbstrutten har spillt. han målade vårt hus fel så det är grön/gult men också en små sak som jag ska lära mig att skita i. just nu sitter jag och stör nalle genom att bite henne i armén.


Nu tycker jag att ni vet tillräckligt om en normal dag i mitt liv så nu säger jag bara

puss puss kram kram. jag älskar er alla!!!!

från er alldeles underbara Malin på balen på slottet!!!





P.S. det var 95 personer som kom i mål men typ över hundra som anmmälde sig... undrar vad dom andra gjorde..........


BESÖKARE

nu ska jag locka fram några , får se hur det går..

ibland

älskar jag att vara hemma själv. Nu är jag hemma själv. gissa vad jag gör ? musik på högsta volym, springer runt och hoppar i hela huset. hahahahahahahahahahh NI SKULLE BARA SE MEJ NU ? OMG :)

linnea ?

är inte linnea me på bloggen ? . det är ju ingen kategori för henne ?. :O

hallå


celebeme:

hörde att det kanske skulle bli stan på fredag? evelynnes idé va ?. Vi är ju lideiga då så.. men blir det något  eller . :S ? puss <3

Älskade mamma.


Utställning i färentuna


Taffechan Miz Taboo 2002
e: Yarty Welsh Dragon         u:parktyfil Scarlet O'Hara
8+8+7+6+8 = 37p.
SILVER!!!!!!!!!!!!!

KOMIGENNU!

kom igen nu tjejor ! BLOGAA MER ! seriöst vi e bäst så ta o visa de då!!!!

HEMMA!!!

yes, nu e ja hemma från landet... ;b
pallar inte ladda in bilderna nu , sitter vi pappas data. men ja gör de sen när ja kmr hem till mamma sen.
köpte "14år till salu" i dag oxå . ska ju vara grymt bra! ;9 aja vi får väl se ;)
aja ciao.

The blues are still blue


-grymt bra.

(mobil bloggar2)

Godkväll, fisket gick inget vidare. Bara för pappa ofc. En gädda o en aborre. Kul för honom iaf ;p aja nu ska ja ta en dusch o kolla lite teve :D (a)

(mobil bloggar)

Hejhej, sitter här i fotöljen på landet o e inne på pappas mobil(blackberry) så de e jätte jobbigt att skriva Å Ä o Ö -.- hihi , aja idag gick de bättre vid fiskningen, pappa fick en jös på 2,5kg typ. vene än om den är god, blir väl en bit till midda ;b hehe, aja imorrn åker ja iaf hem o laddar upp lite härliga bilder då :p kramkram Juuuuste ska göra lite kladdkaka oxå :D mums!!! (a)

Ungdomsfestival 09.

Har duschat precis. JAg EMma och Elin var vid Kanaan badet för där var det Ungdomsfestival. Vi var på det förra året och tyckte det var sjukt kul så då åkte vi i år igen. Första doppet blev även idag. 16,5 grader var det i vattnet och nu är jag STOLT att jag gjorde det :D





Inhandlat.

Hejsan:) Nu kom vi hem från v-by. Hittade inga skor men mama och jag ska kolla på Tisdag, innan drottningholm ist. Menmen, det blev en tubklänning att ha under skolavslutningsklänningen. Jag köpte även en väska faktiskt(som malin har sett, hhhi). Rea var det så jag fick den för 150 ist för 350:) Dunderbra:) Köpte även en morsdagspresent, ni glömmer väl inte mama imorn?:P Det höll jag på att göra:):) Jag kan ju lägga upp lite bilder sedan på mina inköp, och då kan jag ju även passa på att visa er klänningen jag ska ha till skolavslutningen:)  Bra va? Solat har jag oxå gjort, men det blir ju inget resultat på mig, Jag misstänker att jag är albino. Detta är min mammas och pappas fel, dels för att jag har ärvt min mammas anlag att bli röd ist för brun och dels för att min pappa inte hade vett att  skaffa en kvinna som kan bli brun och ist gifta sig och skaffa barn med en icke brun än, riktigt taskigt och inte shysst mot barnen som får ta smällen och bli reatade för att vara albinos, aja, skitsamma. Men nu hinner jag inte att vara mer social, Vi syns!

Pusshejleverpastej<3

MEN VAD TYCKTE NI?

Hallååååå, vad tyckte ni om min superheta berättelse? Visst var den dunderbra!!!!!!!


Jag har köpt nya skooooooor.


Miss you.


EmmaMalin.

hejhej , trycker in ett inlägg här innan ja drar till landet o fiskar ;)
äär me emma o  malin nu , va o kollade hur clara mådde (hon va -sjuk fån skolan i dag)
lite bilder har inget at säga nu .....


MIN BERÄTTELSE: ENJOY.(läsläsläsläsläsläsläsläsläsläs)

Denna berättelse är väldigt bra och beskriver min egentliga humor. Ursäkta för opassande uttryck:)
LÄS, FÖR DEN ÄR RIKTIGT JÄKLA BRA:


Det var en gång en flicka som hette Greta. Hennes familj var snuskigt rika, men Greta kände att något saknades i hennes liv. Hon ville bli rappare och heta Dgretadogyau (D-greta-dog-yau), hon ville ha en flygande rosa elefant som hon kunde vinna tävlingar med, men mest av allt ville hon ha en hundvalp. Hundvalpen skulle ha rabies och allra helst vara totalt galen. Men så kom hennes födelsedag, och i present fick hon en ................................ Rosa elefant,

JÄDRANS FULA F..hm..ANTA! Den rosa elefanten tittade sårat på henne medans hennes pappa gled in i sin gul-rosa sidenmorgonrock. Grattis på din fina biiiiiiiiiiiirthday sweetie sade han med silkeslen röst (stockholmsdialekt, ehmm..) Han höll morgonrocken tätt omkring sig och sade:

-Jag har en trevlig övveraskning till dej gummsapummsan. Han öppnade långsamt morgonröcken och där under var det en: .............................................Jättetajt, jätterosa, jättepaljettig, jättegenomskinig kroppsstrumpa. OCH DET VERSTA AV ALLT: DEN SATT PÅ PAPPA. Pappa gav till ett förstjust skri. Greta skrek: JAG HAR BIBIT BLIND, JAG HAR BLIVIT BLIND GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Gretas mamma kom in i rummet. När hon fick se Gretas pappa pep hon till och ringde polisen som ringde ambuans som ringde barnavårdsnämnden som ringde mentalsjukhuset som ringde gretas mamma för bokningstider. Gretas mamma blev arg och ringde sin advokat (hon hade varit inblandad i en kidnappning förut, om du undrar så var hon kidnapparen, om du undrar varför hon redan hade en advokat) I fängelset hade hon emellertid fått barn med sin cellkompis, pedofilen och barnarövaren, gretas pappa. Sammanträffande va? Ja det slutade i alla fall med att gretas pappa fick gå gröna milen till elstolen för sexuella närmanden av sin dotter + 12345678910 brott mot mänskligheten. Gretas mamma träffade en hot babe och ärvde alla pappans pengar. Baben var alltså 20 år yngre än honom och hette karl-pontus. Det var alltså karl-pontus som stog här i en barbarpappa dräkt.

-Är jag inte zuperzöt i den här? Han stog i en hot babe pose så man kunde njuta av hela hans kropp.

Plötsligt hördes ett förfärligt skrik.

- IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHH! Ett kryp, Jag döööööööööööööööööööör!

Greta vände huvudet mot kalleponta som satt uppflugen på Gretas garderob. Hon tittade på "krypet" och insåg att det bara var ett dammkorn. Detta sade hon till honom som kluckade lite

-Ihihiihihihihihihiihihihihiihhihiihhi, visst kan man vara lite fånig ibland sa kalleponta. Då hände det:   

Plötsligt kom ett urgånget mjölkpaket flygande och kletade ner barbarpappa dräkten.

-Oooops, den gled  ur händerna  på mig, hihiade gretas mamma.

-Man gör alla zupermånga mizztag i livet, baby, svarade karl-pontus, också han fnittrande som en liten skolflicka som fått banan.

Plötsligt dök ett ansikte upp i dörrhålet.

-KARL-PONTUS, SVIKER DU MIG?! Skrek den lilla mannen i dörrhålet.

- OCH VAD GÖR DU I DIN ZUPERZÖTA DRÄKT HOS DEN DÄR KVINNAN? DET VAR JU JAG SOM KÖPTE DEN ÅT DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skrek mannen rosenrasande.


-onej, max-krister, det är inte alls så som det ser ut, stammade karl-pontus nervöst.

-nähä , men hur är det då? Skrek den lille mannen

-jotack, fast jag har haft ite magsmärtor på sistonde. Sa karl  pontus och tittade ner mot sin mage lite oroligt.

-äsch, du din jäsikens bajsrumpa kan skutta åt fanders!

- karl pontus drog häftigt efter andan. Du din lilla fisapa, nu järnspikar.

-vad sade du? Din fula grodbak!?

-äsch, hoppa i sjön vetja!

- åh, din.. g..bb..dhh.. du kan hoppa ner i helvettesskapet vettja!

-ååh, din fisprutt, jäsiken vad du var mallig!

-den som sa det, han var det!

-jag känner lukten av barnslighet.....

Den lille mannen var lila i ansiktet av ilska och snabbare än någon kunnat säga fispruttplonkabonkagris hade han hoppat på karl-pontus i en catfight.

- Action! Pep gretas mamma förtjust.

Greta gömde ansiktet i en blå-grön lilarutig sikesnylon morgonrock. Fast hon kikade fram då och då.

Gretas mamma var helt uppe i fighten och hade gjort små flaa

Ggor och posters med karlponus på. Efter ett tag ade hon tröttnat på att bara titta på. Hon kastade sig in i fighten. Gretas mage pirrade ite när hon tänkte på den ille tjockisen. Så hon kastade sig också in. Då het plötsigt skrek gretas mamma; Oh, yeeee Spank me, murmade! Alla ryckte på axarna och fortsatte. Då kom den rosa elefanten in och med djup basröst sade den att alla skulle stanna upp. WOOOOOOOOOOOOOOOOW, KAN DU PRATA, ROSA ELEFANT? Skrek alla.

-tihihihihihihihihihi, nej, det är bara jag, sa en man­. Greta tittade upp. Alla tittade upp. Där stod Påven. Han sade djupt och heligt, jag vill bara veta om ni andvänder preventiv medel eller kondomer. Alla tittade på påven. Kalleponta sade:

Amen asså gud (tihih gud, fattar ni?)


Tjena!!

Nu har jag relaxat i en timma framför vänner och simpsons. Var som sagt med Evelynne på hennes ridning. Såg riktigt bra ut, Bea och Moa rider ju också i den gruppen, de var också superduktiga! Det var ju också jättemysigt med lite hagel och spöregn där i början när ridläraren bestämt att de skulle rida utomhus. Och mamma tog Tabban idag och jag tror hon longerade. Vi avr ju också i lövsta idag, men det vet ni nog redan pga de 8 nedanstående inläggen:P Puss hej
/claaaara
p.s Har ni dett våra asnajsa änringar? En klocka, kommentarerna och en jättefin kaleder, vi har också satt högerklicksskydd på bilderna och ändrat designen.. Headern är gjord av MEJ!!:P<3
=jag:)


Vällingby imorrn ?

Till er andra : Skulle nån vilja åka till V-by imorrn ?


hemmaaahaaahaaaaha

Jag har en känsla av att lärarna hade planerat att vi skulleut på orienteringsbajset just idag när det skulle regna!! Jag kunde typ inte röra på mina fingrar och dom var lila röda och vita på samma gång...lääääskigt....Egentligen skulle vi vara klara klockan 1 men när vi kom tbx där vi startade var klockan bara 10. Då gick vi hemtill Clara och åt, mums.
Sen kollade vi på en film som vi inte kollade på, och goosade med den lile muffen humlen o harrry barruy och hoppade studdsmatta!! oså åt vi kakor så klart

My turn!

Tjoosan!

nu sitter jag hemma och har duschat(stavning?) efter orienteringen bestämde jag och linnea att vi skulle äta lunch tillsammans och titta på film, så vi åt och satte på filmen....och vad hände då? joo jag somnade på linneas soffa haha xP

Lite om dagens orientering:
 Först var det upprop och jag och linnea gick till vår grupp( alex, rickard och jesper) Dom döpte våran grupp till team achmed(stavning?) sedan gick vi till den första kontrollen andra och sen så gick vi fel väg med flit men det visade sig vara en genväg till kontroll 3! Så jag blev lite ägd för jag var så himmla negativ men jag  HATAR  att vara ute i naturen verkligen!

Aja men vi blev klara först av alla i klass 7b å vi fick sluta och gå hem 10.30! Good working team achmed! haha xD

nu ska jag ringa linnea och fråga om hon har lusst att gå och lämna in läxorna nu ciao<333

//brigita

haha en somrig liten bild jag ritade på paint =p 


Lövsta i spöregn.

Kom hem från Clara nyss där jag, Eve och Malin varit hela dagen typ tills nu. Vi gick hem till CLara efter orienteringen som var runt Lövsta skogen och badet. Ösregn var det så värst mysigt var det inte. Jag och Malin grupp och Eves och Claras grupp gick hem. Äta matsäck mitt i en skog när det spöregnar är inte så värst mysigt.



//Emma L

Stallet.

nu drar ja till stallet :)
hoppas på nån bra häst ! clara ska me o kolla ;)
yeeaaahhh..... :d

hej hej

ville bara säga hej :). EN FRÅGA : VAD GÖR NI NU ? :) <3

8<3

vi va i lövsta idag  och det spö regnade, jag elin och elvira hittade ingenting, så vi gick fel och dom andra bakom oss följde efter oss så dom gick också fel, haha. men men. kom hem la mig under täcket åt lunch och choklad kollade på alvin ocg gänget. så söt film :).
hare bra tjejer :)

/emmam

Hemma från Lövsta.

Hejsan:) Nu sitter jag här i soffan tillsammans med Emma, Malin och Evelynne:) Vi har precis ätit våra matsäckar. Gott!
teven e på . satte på en film : wimbledon . faktigst bra ;) fast den handlar bara om tennis. *suck, sen senare vi 4 ska ja följa me eve på ridningen . mamma ska rida tabban i dag <3
gud va båring väder de va idag ! hoppades på fint men nejnej, fultfult. aja , nu siter ja ju här me alla mina vänner så de e ju ett + iaf. ;) kul att alla skriver i bloggen ! ;)

orientering?!

hejsan allihop idag har vi orientering i lövsta som ni kanske läste i inlägget nedan, men ärligt talat i det här vädret jag vägrar!  aja måste sticka nu hare så bra ida

ciao <33 

// Brigita

Idag ska vi till Lövsta

Hej ala!! Idag ska vi cykla till Lövsta och orientera. Hade kanske varit ganska kul om det inte hade regnat ute :(... men jag ser iallafall fram emot att äta matsäck. Emma L och jag köpte kakor o vindruvor igår. Atshooo, Atshoooo!!! (för er som inte förstod; det var jag som nös)

aja, nu ska jag snart cykla till Emma. Och för er som är intreserade; jag har flätor i håret o dom ska jag ta ut snart o då kommer jag se  rolig ut.....

kramkram

Hallåååååååååååå!!!

Sluta lägga upp den där bilden på mig för faan!

//brigita

Alltså.......

ALLTSÅ HALLÅ TJEJOR SMÅ!!! NI MÅSTE SKRIVA              /*ert namn*            i slutet på varje inlägg så att man vet vilken liten mupp som har skrivit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ Clara

Jag har varit ute med Malin.

Kom precis hem, Ser att flera har skrivit i denna blogg nu. Roligt Roligt !
Hörrni glöm inte matsäcken i imorrn för ingen får smaka på min. Jag har Singoallakakor med mig. HAHHAHAHA.

sommaren 2008.




l zoomad men söööt!<3


Zoooom!!!! Kolla malins hår!!! love !<3

B= bäst! för faan xP

shoobree alla bloggisar!

Här kommer den bästa av alla bloggarna ofc. jag börjar juh på B som står för bäääst!

Okej tror ni mig inte? titta här då:

B: BÄST!
R: Riktigt jävla Bäst!
I: Ingen är bättre!
G: Geriasia!(bäst på litauiska mitt hemland)
I: Inte sämst, BÄÄST!
T: The Best!
A: As braaaaa!

Ser ni jag e faan bäst av alla!

haha ses sen homes<333

// the best!(brigita)<33 xP


hehe,

asso tjejer vi kan väl snacka om hur vi sk agöra me designen lixom typ att man har en dag var elr nåt? XP men ja venne . tyckte iaf att headern ve fin :p aja snackari mörrn <3 love u

hahahahaha . stormvandringen ! BÄST!<3<3

Jämnställdhet (?)

Har precis duschat i kill - schampoo och tjej - balsam.

PS. Det var Världens bästa Emma som skrev i förra inlägget, alltså Emma L (EVE)
PS 1. Malin jag tycker också Kon !
PS 2. Kan inte vi göra kategorier som är döpta efter alla våra namn ? Jag menar om jag skriver så sparar jag inlägget i en Kategori som heter Emma L ?

Från världens bästa!!!

Nu, är jag äntligen är och bloggar på världens bääästa blogg!! Detta blir mitt första inlägg ")...

Är det non mer än jag som tycker att denhär bakrunden (är bajsful) .... eller den kanske ialla fall inte är den finaste ni har sett??? (sorry eve, hehe) Här kommer några förslag:
 





hahhahahaha, jag hittade inga bra men ja tycker kon va bäst!! men ni kan ge er fan på att de inte ska va en vit bakrund!!

//malin

bajsbajs.

hihi
/evelynne

Emma HÄR!

Såg nyss att Clara skrivit på bloggen. Kul att alla de andra också kommer blogga här asså. Slutade typ nyss att blogga på min privata blogg för jag pallade inte mer. Detta kommer ju bli 1000 gånger så roligare!!




 
// Emma

Klantskalle.

Hejsan:) Treevlig dag idag va? Och gissa vad? Emma, Brigita, Linnea, Malin och Elin kommer börja på denna blogg aswell! Super va? Fast Linnea ska nog bara gästblogga lite, men det kommer bli suuper ändå x))

Och själv har jag idag lyckats klippa mej i handen. Denna hemska katastrof inträffade på slöjden. Det blev väldigt djupt och blodigt. EWwwwwwwwwww! Jag har också tappat bort en plopp till mina hörlurar så jag måste byta storlek till mellanplopparna och dom får jag inte in i öronen, ÅNEJ!!

Fast nu ska jag äta upp min Billys Pizza och sen städa mitt rum för annars får jag inte mitt barnbidrag://// Fast det kom ju förra onsdgen så jag ligger lite efter.... Puss och kram skummbannann:)

//Clarsen


Jag bjuder här på en superhet bild på mej, malin och emma i en rulltrappa:)

Gissa vem ? (a)

heeeeeeeeeeeeeeeeej :) <3

Mitt första.

Hejsan:) Nu är det jag här. Mitt första inlägg på denna blogg:) Just nu sitter jag och slötittar lite på TV. Snart börjar Ugly Betty och sedan Desperate houswives:) Suuuuuperduper! Vi syns!!

P.S, Evelynne, jag kan inte fixa rubrikerna för att jag vet inte hur man gör, då vet du:)


En liten bild på mej i en liten volt:)
/clara

Hemma nu.

hej igen alla!
nu sitter ja hemma (inte hos Clara)
ska nog ta en dusch snart xP svettig dag!
efterskolan gick ja o emma till vattnet åt kakor o drack saft ;)
sen efter gick vi hem fixade emmas blogg eller vi mest förstörde den men aja de ska nog gå o lösas XD
efter såå gick vi till clara gosa me tabban o hoppa studsmatta . fixade den här fantastiska bloggen oxå!
//
Evelynne



HAjhaj.

Första inlägget för mig på denna gemensamma blogg. Sitter och håller på med min blogg som har strulat sig lite. EVelynnes fel. HAHHA, Nejdå. hejdå!




Bajsarna

Hehe.

hejehj . sitter o degar hos clara ska nog hem snart men ville bara att ni skulle veta att våran blogg e bäst så följ den ;)
//Evelynne

Välkommen till våran nya blogg!

  

RSS 2.0