who's doing who? Mysteriet om den franske...

Det var en gång en flicka, låt oss kalla henne Henrietta, Henrietta skulle börja i sexan och när man börjar i sexan är det så man får välja ett B språk. Henrietta valde franska, hon skulle börja i en helt ny skola och det var spännande tyckte Henrietta.

Henrietta hade nu gott i sin nya skola ett tag och hade fått kompisar att vara med, men det Henrietta tyckte mest om var franska lektionerna, det var få personer som gick i hennes grupp och det var perfekt för då kunde hon se franska läraren mycket bättre. Henrietta tyckte mycket om franska läraren, hon var nog även lite småkär i honom. Han var ganska lång med fettigt bakåtslickat hår, rektangel formade glasögon och dubbelhaka, det Henrietta älskade mest var hur han andvände extencions(stavning) och hanns GANT tröjjor...


Nu går Henrietta i åttonde klass hon har blivit en stor flicka nu, men hennes attraktion till hennes franska lärare har inte minskat ett dugg... Äntligen franska Henrietta hade värkligen sett fram emot det hela dagen.
Väl på franska lektionen sitter Henrietta och gör uppgiften, hon känner plötsligt en hand på hennes axel, Henrietta vänder sig om och där står han, franska läraren!
- Jaa.. jag tänkte bara se hur det går för dig :), säger han
- eehm ööh jag eehm aa det går bra, stammar Henrietta fram rådnande

Lektionen är slut och franska läraren säger som vanligt "aurevoir mes amis" men sedan ber han att få prata lite med Henrietta. Så hon stannar kvar i hörnet av klassrummet. Alla har nu gått ut ur klassrummet, Franska läraren stänger dörren och börjar närma sig åt Henriettas håll nu står dom bara en meter ifrån varran då tar han tag i henne och....



haha tänker inte fortsätta... ;P

Detta är ett skämt för er som inte fattar hoppas du inte tar illa upp Henrietta ;D<3

Kommentarer
Postat av: Henrietta

HAHHHHHAAHAAAA, DIN BÖÖÖG!!<3 p.s jag tar inte illa upp;P

2009-09-01 @ 16:21:43
Postat av: Emma L

HAHAHAHAHAHAHAH

2009-09-01 @ 18:55:41
Postat av: aurii

haha, true story, elr? xD

2009-09-04 @ 17:12:28
URL: http://bigau.blogg.se/
Postat av: malin

snälla, skriv mer!!! den va ju spännande!!!

2009-09-06 @ 17:27:50
Postat av: näch

HAHAHAHAHAHAHAH ASSÅ ÄRLIGT, BASERAT PÅ VERKLIGHETEN? KAN JU SERIÖST SE LIKHETERNA I PERSONEN NI BESKRIVER OCH VÅRAN FRANSKA LÄRARE.. NASTY!!! Vem har ritat?

2009-09-17 @ 20:02:10
URL: http://ohniki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0